В Україні можна відкрити власний бізнес лише за 4 тис. гривень

В Україні можна відкрити власний бізнес лише за 4 тис. гривень
В Україні можна почати свою справу всього за 4 тис. гривень, пише "Сегодня". Фахівці сайту Slando досліджували ринок і дізналися, що, приміром, маючи таку суму, можна купити діючий інтернет-магазин з продажу чаю та кави. А ось за 10 тисяч гривень можна придбати інтернет-магазин, який продає кондиціонери. При цьому бізнес передається разом з працівниками, які здійснюють монтаж. Самі ж кондиціонери доведеться купувати окремо.

Крім того, можна зайнятися і ресторанним бізнесом, купивши автомобільний причіп, переобладнаний під кав'ярню. Для цього потрібно мати в кишені 35 тис. гривень. А за пивний бар на території ринку в Донецьку доведеться вже віддати більше - близько 90 тис. гривень.

Також за досить вигідною пропозицією можна стати власником невеликого магазину. Наприклад, в центрі Луганська продають магазин "Все по електриці" за 36 тис. гривень. У вартість маркету входять ще і залишки товару, два діючих сайти та контакти дилерів. А от у Сімферополі за 40 тис. гривень можна придбати обладнаний магазин зоотоварів разом з працюючим інтернет-магазином. У столиці за 60 тисяч можна стати власником працюючого магазину дитячих товарів та канцелярії.

У сфері послуг пропонують шлюбне агентство з обладнаним офісом у Луганську за 40 тис. гривень і за таку ж суму - ломбард у Донецьку. За ательє з ремонту та пошиття жіночого одягу треба буде викласти вже 96 тис. гривень. За 100 тисяч можна обзавестися туристичним агентством з офісом у Києві, а за 64,5 тис. гривень - стати власником вантажівки Mercedes-Benz з обладнаним кінотеатром всередині.

Вистачає пропозицій і для тих, кому цікаве виробництво. Так, в Житомирі можна придбати налагоджений столярний бізнес за 50 тисяч гривень, а в Тернополі - цех художньої ковки за 72 тис. гривень. В обох випадках приміщення знаходяться в оренді, проте в ціну входить обладнання. Крім того, багато пропозицій є і про продаж автомийок або шиномонтажів. За них хочуть отримати 48 тисяч і більше.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що українці відкривають в Іспанії власний бізнес за 3 тис. грн.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.