Україна потрапила до двадцятки рейтингу найпопулярніших країн для подорожей

Україна потрапила до двадцятки рейтингу найпопулярніших країн для подорожей
Україна посіла 12 місце у списку найпопулярніших країн для подорожей у 2012 р. Про це свідчать дані щорічного звіту Всесвітньої організації ООН з туризму, передає ВВС Україна.

В цілому в минулому році до України завітали 23 мільйони гостей. Порівняно із 2011 р. туристичний потік виріс на близько 1,5 мільйони осіб.

У той же час Україна виявилася найдешевшою серед 20 найпопулярніших країн. Зокрема, туристи витрачають в країні в середньому по 208 доларів.

Згідно з даними дослідження, найпопулярнішою у 2012 році стала Франція. Її відвідали 83 мільйони людей. До десятки лідерів рейтингу також увійшли США, Китай, Іспанія, Туреччина, Німеччина, Велика Британія, Малайзія та Росія.

Кожен мандрівник залишає у Франції в середньому 646 доларів, що менше, ніж у всіх країнах першої десятки, окрім Росії.

В цілому туристи витратили в минулому році в Україні 4,8 млрд доларів, що є найменшим показником серед країн-учасниць дослідження.

За даними щодо витрат клієнтів системи MasterCard, Київ не потрапив до двадцятки найпопулярніших серед туристів міст, опинившись на 64 місці списку.

Нагадаємо, раніше було названо найдорожчі міста світу за вартістю життя для іноземців. Зокрема, у трійку лідерів рейтингу увійшли Луанда, Москва і Токіо.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.