Держіпотека розмістила облігації під держгарантії на 5 млрд грн

Держіпотека розмістила облігації під держгарантії на 5 млрд грн
Державна іпотечна установа провела закрите розміщення облігацій на загальну суму 5 млрд грн під державні гарантії, про це говоритися в бюлетені « Цінні папери України ».

Відомство також повідомило, що в бездокументарній формі випускаються облігації серії Z2, A3, B3, C3, D3 від 26 грудня 2013 р. За 1 млрд грн кожна. Облігації ДІУ гарантовані державою в повному обсязі.

« Облігації розміщуються закритим шляхом серед 100 найбільших банків, зокрема, банків - партнерів», - йдеться в повідомленні.
Варто відзначити, що ДІУ початок укладати договори з першими власниками облігацій ще 30 грудня 2013 і закриє угоди 28 лютого 2014.

Також відомство прийняло рішення про заміну іпотечних активів у складі іпотечного покриття за кожним консолідованим іпотечним боргом, у зв'язку з повним погашенням заборгованості по іпотечних активах в іпотечне покриття звичайних іпотечних облігації серії Н.
Так, ДІУ виключив іпотечні активи вартістю 143 тис. 206,44 грн і включив іпотечні активи вартістю 6 млн 899 тис. 158,61 грн.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.