В цьому році малий і середній бізнес Житомирщини сплатив понад 300 млн грн податків

В цьому році малий і середній бізнес Житомирщини сплатив понад 300 млн грн податків
За два місяці представники малого і середнього бізнесу області сплатили єдиного податку на 34% більше, ніж у минулому році.

Як повідомляють в головному управлінні ГФС в Житомирській області, протягом січня-лютого цього року в місцеві бюджети Житомирщини перераховано майже 312 млн. грн., що на 15,6 млн. грн., або на 5% перевищує аналогічний минулорічний показник.

Більше половини надходжень забезпечує податок на доходи фізичних осіб, сума якого становить 171 млн. грн.

Незважаючи на досить складну ситуацію в економіці, малий і середній бізнес продовжує регулярно збільшувати обсяги сплачених податків. Так, за два місяці цього року представники малого і середнього бізнесу області сплатили майже 49 млн. грн. єдиного податку, що перевищує показники аналогічного періоду 2014 році на 12 млн. грн., або на 34%.

Серед інших податків і зборів фахівці фіскальної служби відзначають зростання надходжень податку на прибуток підприємств. Сума коштів від нього становить 5,8 млн. грн. і в 2,5 рази більше, ніж у минулому році.

Від плати за землю надійшло 33,8 млн. грн., а це на 6,9 млн. грн. більше, ніж у січні 2014 року. Рентні платежі також займають значне місце в наповнення місцевої казни. Так від рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів надійшло 27,6 млн. грн., що в 2,6 рази більше, ніж сплачено платниками у січні - лютому 2014 року.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.