Приготувати борщ стало дорожче

Приготувати борщ стало дорожче
Овочі з "борщового набору" продовжують дорожчати.

Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1".

Від початку місяця найбільше додала в ціні морква – 14%. І тепер у середньому вона вартує 15 гривень за кілограм.

Майже на 10% здорожчала і цибуля. За один кілограм зараз доведеться викласти близько 10 гривень.

Ціна капусти теж зросла, цей овоч зараз коштує в середньому 13 із половиною гривень.

Буряк подорожчав до семи гривень за кілограм.

А от картопля, навпаки, подешевшала на 2%. Її ціна зараз чотири гривні.

Тим часом кілограм м'яса в Києві нині коштує 50-60 гривень.

Експерти прогнозують, що ягоди цього року будуть дуже дорогими, а ціни на овочі влітку впадуть утричі.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.