Яценюк зібрався летіти до США домовлятися про гроші й поскаржився на коаліцію в Раді

Яценюк зібрався летіти до США домовлятися про гроші й поскаржився на коаліцію в Раді
Наступного тижня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відвідає США, де має намір провести підготовку до інвестиційної конференції для отримання Україною додаткових фінансових коштів.
Про це глава уряду сказав сьогодні під час виступу у Верховній Раді, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я відлітаю в Сполучені Штати Америки для підготовки інвестиційної конференції, з метою зустрічі в Міжнародному валютному фонді та інших фінансових інституціях, з Міністерством фінансів США і проведення переговорів для отримання додаткових фінансових ресурсів для країни", – уточнив Яценюк.

Водночас прем'єр поскаржився на парламентську коаліцію.

"На жаль, 70% законопроектів, які вносяться коаліційним урядом, не голосуються коаліцією. Цього тижня не підтримані вісім проектів законів, необхідних для реформи державних фінансів, боротьби з корупцією та виконання умов для отримання коштів від Світового банку та МВФ. Звертаюся до коаліції, яка внесла своїх представників до Кабміну – від "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту", "Батьківщини", Радикальної партії й "Самопомочі" – підтримувати закони, які готуються і подаються на розгляд коаліційним урядом", – написав Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.