Міський голова здійснив об'їзд міста

Міський голова здійснив об'їзд міста
25 червня 2011 року міський голова Житомира разом із профільним заступником, керівником КП «Управління автомобільних шляхів» здійснив об'їзд вулиць нашого міста. З виїздом на місце вивчалися питання ремонту доріг, стану прибудинкових територій, заїздів до мікрорайонів, ремонту пішохідних доріжок.

У зв'язку зі змінами у законодавстві півроку Житомир не мав жодних надходжень із держбюджету на ремонт та утримання доріг. Зараз надійшли перші кошти і завдання міста — провести якісний ремонт доріг, що потребують цього першочергово.

“Створена робоча комісія, яка працює над питанням ремонту доріг. Розглядаються пропозиції та скарги житомирян, деякі з них не виконувалися більше 3 років. Ці пропозиції включені у план першочергових робіт. Окрім цього буде проведено ремонт доріг — в'їздів у місто Житомир зі сторони Глибочиці та Іванівки, а також вулиці Ватутіна”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Міський голова поінформував, що Житомир отримав із держбюджету на ремонт доріг 11 млн. грн.

Окрім власне доріг, у Житомирі ремонту потребують під'їздів у мікрорайони, двори, прибудинкові території, на що кошти із держбюджету не передбачені. Тому роботи проводитимуться за рахунок місцевого бюджету.

Наразі визначені першочергові вулиці для проведення ремонтних робіт. Головне завдання, як зазначив міський голова, освоїти кошти та провести якісний ремонт доріг із використанням сучасних технологій із використанням фрези.

Источник: http://www.0412.in.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.