У Житомирі жителі п'ятиповерхівки четверту добу сидять без води

У Житомирі жителі п'ятиповерхівки четверту добу сидять без води
У Житомирі, по вулиці Котовського 78, в результаті поломки, мешканці п'ятиповерхового будинку чотири доби знаходяться без води.

Як стало відомо «Журналу Житомира», водопостачання відключили в п'ятницю, 29 липня, а в суботу вранці, за словами мешканців зневодненого будинку, працівники водоканалу прикотили до будинку бочку з водою, з запевненнями, що цієї води повинно вистачити на вихідні дні.

Ремонтувати труби "по гарячому" водоканальщікі відмовилися, пославшись на вихідні дні.

Люди намагалися телефонувати головному інженеру - телефон не відповідає, напевно дійсно вихідні.

Схвильовані жителі зателефонували до служби 1580 (Це Відділ по контролю експлуатації міських об'єктів інженерних споруд), щоб дізнатися про хід ремонту і попросити допомоги.

- Коли буде вода не знаю. Я вам не довідкова і не водоканал!, - Відповіла чергова.

Ображені бездіяльністю комунальних служб і мерії, мешканці будинку телефонували до приймальні Марцун Олександра Васильовича - начальника Управління комунального господарства міської ради. Телефон не відповідає.

Спробували подзвонити Боровцю Миколі Петровичу - заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, але в міськраді відповіли, що пан Боровець на нараді в облдержадміністрації і коли звільниться, невідомо.

На сьогоднішній момент до будинку під'їхали робітники, почалися роботи, але коли включать воду - так само не відомо, як і п'ять днів тому.

Источник: http://zhzh.info/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.