У Житомирі дозволили встановлювати індивідуальне опалення

У Житомирі дозволили встановлювати індивідуальне опалення
Житомирянам дозволили встановлювати індивідуальне опалення в квартирах. Своїх дозволів на цю процедуру чекають вже 36 житомирян. Щоправда коштуватиме воно не так вже й мало - від 4 до 7 тисяч в залежності від типу будинку.

Найбільшу суму - 7 тисяч - доведеться заплатити мешканцям дев’ятиповерхівок. Кошти підуть в якості дольового внеску на обладнання будинку для потреб індивідуального опалення. Їх перераховуватимуть на окремий для кожного будинку рахунок.


Обговорюємо індивідуальне опалення в квартирах на ФОРУМІ


Про це повідомив під час брифінгу заступник мера Житомира Микола Боровець.

За словами Боровця, утворено спеціальну комісію, яка розглядатиме заявки житомирян на відключення від централізованого опалення і встановлення індивідуального. Процедуру було максимально спрощено.

Потрібно длише подати заяву, копію паспорта власника квартири, копію ідентифікаційного коду, копію документа, який свідчить про право володіння квартирою, довідку, яка характеризує будинок і квартиру, в якому вона знаходиться, і документи, які свідчать про якість послуг централізованого опалення (акти-претензії). Комісія повинна розглянути заяву власника квартири в місячний термін. Дозвіл буде видавати виконавчий комітет.

Источник: 20minut

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.