У Житомирі через перевищення терміну експлуатації заборонили використання 14 ліфтів

У Житомирі через перевищення терміну експлуатації заборонили використання 14 ліфтів
Фахівцями управління Держгірпромнагляду по Житомирській області проводяться оперативні перевірки щодо безпечної експлуатації ліфтів в багатоповерхівках міста Житомира. – повідомили ZThata в прес-службі управління Держгірпромнагляду в Житомирській області

За жовтень місяць перевірено ліфти в КВЖРЕП - 11, ОСББ «Техносервіс», ЖЕК -1;3;6;15. У зв’язку з порушенням нормативно-правових актів з охорони праці було призупинено експлуатацію 35 ліфтів через перевищення нормативного терміну їх експлуатації.

Керівники ОСББ «Техносервіс» та житлово-експлуатаційні організації - ЖЕК – 1, 3; 6 - уклали договір з спеціалізованими організаціями на проведення експертного обстеження ліфтів. В результаті Держгірпромнагляд дозволив користуватися ліфтами в будинках, що відносяться до цих житлово-експлуатаційних організацій. .

Через бездіяльність керівництва КВЖРЕП №11 та №15 в багатоповерхівках залишаються опломбованими 14 ліфтів.

Із 997 ліфтів, що працюють в місті Житомирі, 435 експлуатуються понад 25 років. Згідно вимог чинного законодавства такі ліфти повинні пройти технічне обстеження і якщо вони в справному стані, то продовжиться термін їх експлуатації.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.