Боровець розібравсь з комунальниками, які у Житомирі асфальтували голу землю

Боровець розібравсь з комунальниками, які у Житомирі асфальтували голу землю
Людська ініціатива вирішила проблему. Нагадаємо, на днях до зверталися мешканці вулиці Парникової (Крошня) з скаргою, що у них комунальники заасфальтували голу землю.

Матеріал створений ZThata поширився у ряді Житомирських Інтернет-ЗМІ, а згодом до цієї справи підключилось і телебачення. Справа набула чималого резонансу і отримала реакцію влади.

Житомирянам, які звернули увагу на те, що на Крошні, на вулиці Парниковій, кладуть асфальт на землю, а не на щебінь, подякував заступник міського голови - повідовляє 1.zt.ua

«Дуже добре, що люди проявили активну позицію по цій дорозі. Я особисто виїжджав і перевіряв, як кладуть дорогу, і зробив свої зауваження дорожникам», - сказав заступник мера Житомира Микола Боровець.

Він також наголосив на тому, що у тих місцях, де дорожники не висипали щебінь, асфальт переклали.

«Дорожньо-ремонтні роботи почали пізно робити, бо потрібно провести тендер на бюджетні гроші. У нас ще є трохи часу, щоб встигнути відремонтувати деякі дороги», - сказав чиновник.

Командна порталу ZThata звертається до читачів ZThata і надалі проявляти свою активну позицію, та у разі допомоги зв'язуватись з нами: Телефони: 46-46-23, (093) 769-18-23,
E-mail: info@zthata.com.ua


Разом ми сила!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.