Сьогодні у кранах житомирян має з'явитись гаряча вода - Дебой

Сьогодні у кранах житомирян має з'явитись гаряча вода - Дебой
Гарячу воду в Житомирі почнуть давати усім з сьогоднішнього дня, 1 листопада.

Принаймні, про це пообіцяли комунальники під час прямого ефіру на телеканалі «Союз-ТВ» та їх слова вчора підтвердив мер Житомира Володимир Дебой.

- Ми намагаємося, і є готове розпорядження, щоб 1 листопада подати гарячу воду. Міський голова поставив таке завдання, і ми повинні її виконувати. - каже заступник мера Микола Боровець.

На початок опалювального сезону комунальники перевірили всі будинки в Житомирі в режимі холодної води.

- Прикро, але останні 15 років систему тільки так і перевіряємо. Запустити її до початку опалення в режимі гарячого водопостачання сьогодні можливості немає, так як подання газу в котельних ведеться постійно, а сезонно, в теплий період котельні опломбовані. Але цього року ми почали подавати тепло ще з 10 жовтня - на соціальні об'єкти, - стверджує Боровець.

За словами Боровця, проблеми з опаленням і гарячою водою будуть виникати з року в рік. Це робочі моменти, і вони завжди будуть присутні при технологічному запуску цілої системи.

- З початком опалювального сезону в Житомирі завжди були проблеми. Так не буває, щоб комунальне підприємство натиснуло на кнопку, і все гріє. Треба прогріти повітря, перевірити системи, - каже Василь Черниш, начальник ЖЕКу № 6.

Нагадаємо, що подача гарячої води в 36 багатоповерхових будинків міста та індивідуальне автономне опалювання були у передвиборній програмі кандидата Володимира Дебоя.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.