У Житомирі зупиненні ліфти запрацюють після сесії міської ради 1 грудня

У Житомирі зупиненні ліфти запрацюють після сесії міської ради 1 грудня
Ситуація з відключенням ряду старих ліфтів у Житомирі набула резонансу.

Міський голова Володимир Дебой дивується, чому люди не розуміють що міський бюджет не зобов’язаний виділяти гроші на технічний огляд ліфтів.

Про це порталу нерухомості, будівництва та благоустрою ZThata мер Володимир Дебой повідомив 10 листопада під час своє звітної прес-конференції перед ЗМІ.

- У платіжну квитанцію за квартплату не входить графа капітального ремонту ліфтів. Люди, купуючи картки, таким чином оплачують тільки поточний ремонт підйомників, пояснює Дебой.

Вирішення проблеми ліфтів – це загальнодержавна проблема житлово-комунального господарства усієї України, а не місцевого рівня.

Дебой пообіцяв журналістам, що у будинках де ліфти зупинені – на поновлення їх роботи будуть виділенні кошти на найближчій сесії Житомирської міської ради. Як стало відомо порталу ZThata – мер Володимир Дебой скликав депутатів на сесію на 7 грудня 2011 року.

Нагадаємо, нещодавно житомиряни почали скаржитись, що у їх будинках зупиняють ліфти, які працюють більше 25 років, та з них вимагають гроші на техогляд підйомників - по три тисячі на кожен ліфт.

У Житомирі зупиненні ліфти запрацюють після сесії міської ради 1 грудня

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.