У Житомирі на аварійному перехресті комунальники підключили світлофор

У Житомирі на аварійному перехресті комунальники підключили світлофор
Вчора, 17 листопада, в Житомирі на одному з аварійних перехресть міста підключили світлофор.

Як повідомив заступник директора комунальної установи «Спеціалізоване монтажно-експлуатаційне установа» Житомирської міськради Вадим Вербило, світлофор на перехресті вулиць Дмитрівська - Леваневського - Шелушкова був встановлений близько року тому.

Цей світлофор, до недавнього часу, працював тільки в режимі «миготливий жовтий». За цей час була підготовлена проектна документація і тепер світлофор буде працювати в звичайному режимі з переходом на "миготливий жовтий" після 23.00, як і більшість світлофорів у місті.

В цілому сьогодні на балансі комунального закладу «Спеціалізоване монтажно-експлуатаційне установа» знаходиться 646 транспортних і 334 пішохідних світлофора.

У теж час, уважні житомирські водії попереджають, що після того, як включили світлофор на вулиці Леваневського в бік вулиць Хлібної, за перехрестям відразу з'явився пост ДАІ.

ДТП на перетині вулиць Дмитрівська-Леваневського-Шелушкова відбуваються дуже часто.

Нагадаємо, 8 жовтня на цьому перехресті зіткнулися автомобілі «Sens» та «Chevrolet Lacetti». Пошкодження були незначні і водії вирішили оформити ДТП без звернення до співробітників ДАІ. На дорозі встановили попереджуючий знак та почали проводити самостійну оцінку пошкоджень машин. Але через 15 хвилин після першого ДТП тут же сталося друге. На цей раз зіткнулися відразу три автомобілі марок «Славута», «Lanos» і «Peugeot».

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.