У 2012 році усі житомиряни можуть почати роздільно збирати сміття

У 2012 році усі житомиряни можуть почати роздільно збирати сміття
На сайті Житомирської міської ради від 14 грудня оприлюднений проект виконавчого комітету «Про погодження Програми роздільного збору побутових відходів у м. Житомирі на 2012-2016 роки».




УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПРОЕКТ РІШЕННЯ


від №_______

м. Житомир


Про погодження Програми
роздільного збору побутових
відходів у м. Житомирі на
2012-2016 роки


З метою ефективного вирішення комплексу питань з реалізації державної політики у сфері поводження з відходами, покращення санітарного та екологічного стану м. Житомира, зменшення навантаження на міський полігон по захороненню твердих побутових відходів, виконання вимог Законів України «Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» (із змінами і доповненнями, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 541 та від 16.11.2011 №1173 ) виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

1. Погодити Програму роздільного збору побутових відходів у м. Житомирі на 2012-2016 роки, згідно з додатком та внести її на затвердження міської ради.


2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П.


Міський голова В.М.Дебой



Додаток до проекту, на сайті відсутній, і всі бажаючі не можуть ознайомитись з деталями програми. Варто відмітити, що документи у не повному обсязі оприлюднюються вже не в перше.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.