На Новий рік житомиряни залишаться без води

На Новий рік житомиряни залишаться  без води
Для стягнення боргу з КП "Житомирводоканал" ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» застосувало відповідні заходи, які призвели до відкриття виконавчого провадження по виконанню рішень суду про стягнення заборгованості і накладання арешту на всі банківські рахунки підприємства в тому числі і на рахунки, відкриті у Головному управлінні Державного казначейства у Житомирській області.

Ці дії унеможливлюють проведення фінансових поточних платежів, пов'язаних з безперебійною роботою водоповідно-каналізаційного комплексу міста.

Існуючий запас реагентів та паливно-мастильних матеріалів дозволить забезпечити роботу підприємства до 30 грудня 2011 року.

Без розблокування рахунків подальша діяльність підприємства ставиться під загрозу. Ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду від 22.12. 2011 року позов міської ради щодо розблокування казначейських рахунків, залишився без задоволення.

Станом на 1 грудня 2011 року борг Комунального підприємства "Житомирводоканал" Житомирської міської ради перед енергопостачальною кампнією ПАТ "ЕК Житомиробленерго" становить 23 181,9 млн.грн.

Основними причинами погіршення фінансового стану підприємства, що спричинили утворення заборгованості за спожиту електричну енергію є невідповідність розміру тарифів на послуги водопостачання та водовідведення фактичним затратам через зростання вартості цін на енергоносії, реагенти, паливно-мастильні матеріали а також через незадовільний рівень розрахунків бюджетних установ та споживачів І та ІІ групи за надані послуги з водопостачання та водовідведення.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.