Житомирське ТТУ отримає ще 2,5 млн. гривень від обласної ради

Житомирське ТТУ отримає ще 2,5 млн. гривень від обласної ради
Під час другого пленарного засідання 8 сесії обласної ради, яка відбулася 28 грудня, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко звернувся до присутніх у залі депутатів з пропозицією, ініційованою головою облдержадміністрації Сергієм Рижуком, щодо виділення коштів на погашення заборгованості по зарплаті працівникам Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

Микола Олещенко зазначив, що незважаючи на застарілий рухомий склад транспорту, інші проблеми, фінансовий стан підприємства покращився. Цього року вийшли на лінію 17 транспортних одиниць, змінюється на краще робота слюсарної служби.

У наступному році очікується істотне поповнення парку тролейбусів і трамваїв - повідомляють в управліні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації .

Однак існуюча проблема заборгованості по зарплаті працівникам ТТУ потребує негайного вирішення. Микола Олещенко зауважив, що завдяки неодноразовим зверненням голови облдержадміністрації до Уряду України надійшли кошти на погашення заборгованості у сумі 3,7 млн. грн. Залишок заборгованих коштів по зарплаті складає 3,175 млн. грн.

За дорученням голови облдержадміністрації Микола Олещенко звернувся до депутатів обласної ради з пропозицією з невикористаних коштів на програму підтримки агропромислового комплексу 2,5 млн. грн. спрямувати у бюджет м. Житомира для фінансової підтримки трамвайно-тролейбусного управління. Пропозицію було поставлено на голосування і схвалено депутатами.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.