Від сьогодні, 1 січня, подорожчав проїзд у електротранспорті Житомира

Від сьогодні, 1 січня, подорожчав проїзд у електротранспорті Житомира
Портал нерухомості, будівництва та благоустрою ZThata повідомляє, що від сьогодні 1 січня 2012 року у електротранспорті Житомира подорожчав проїзд.

Подорожчання відбулося тільки на вартість місячних проїзних квитків для громадян.

Згідно рішення № 722 від 15 грудня 2011 року виконавчого комітету Житомирської міської ради вартість місячних проїзних квитків складає:

- Проїзний «трамвай + тролейбус» коштуватиме житомирянам 195 гривні.

- Проїзний «тролейбус» 180 гривень

- Проїзний «трамвай» – 180 гривень відповідно.


Як повідомляв портал ZThata - міськвиконком був змушений йти на такі кроки через складну ситуацію у Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні, де існує велика заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам.

Нагадуємо, 3 дні - з 06:00 середи 21 грудня до 16:00 п’ятниці, 23 грудня у Житомирі не працював весь електротранспорт. Працівники трамвайно-тролейбусного управління Житомира відмовились виводити на лінію трамваї та тролейбуси, через борги по заробітній платі. Сума заборгованості за 5 місяців складала близько 7 мільйонів гривень. Електротранспортними висунули владі вимогу – не працюватимуть, поки їм не виплатять усю суму боргу.

Втім, 23 грудня працівники ТТУ під тиском влади відмовились від своїх попередніх гасел, та припинили страйк, отримавши половину заборгованої зарплати.

Міська та обласна влада в черговий раз пообіцяли виплатити решту боргу до 10 січня, та підписали черговий «меморандум». Якщо цього не станеться – робітники ЖТТУ знову будуть страйкувати.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.