Через велику аварію на водопроводі у житомирян може зникнути вода у крані. ОНОВЛЕННО

Через велику аварію на водопроводі у житомирян може зникнути вода у крані. ОНОВЛЕННО
У Житомирі близько 18 години вечора на одному з водопроводів сталася аварія. У результаті цього у частині міста вода буде відключена, а у центральній частині міста зменшено тиск.

Про це Житомир.info повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець.

"Сталася аварія на дюкері: біля річки Кам'янки відбулася масштабна аварія. Фахівці зараз працюють над усуненням аварії. Подачу води буде припинено. У значній частини міста у квартирах, які знаходяться вище 2-3 поверху може бути відсутнє водопостачання. Ближче до 21 години вечора ми будемо знати причини аварії і скільки часу буде потрібно на її усунення ", - сказав Боровець.

За словами начальника КП "Житомирводоканал" Леоніда Башинського, ситуація знаходиться під контролем і причин для паніки немає. Він уточнив, що найбільше постраждає район вулиць Шевченка - Вітрука, там вже відсутня вода, в центрі міста буде лише знижений тиск.

Причин аварії чиновники не уточнюють.


АВАРІЯ НА ВОДОГОНІ ДІАМЕТРОМ 600 ММ

01 лютого 2012 року о 17.56 год сталася аварія на водопровідному магістральному водогоні діаметром 600 мм (район монументу Слави). Внаслідок аварійних витоків води відбулося зниження тиску у міській водопровідній мережі до 4,5 атм. при нормативному 6,3 атм.

Враховуючи значне падіння тиску у водопровідній мережі всі об'єкти, розташовані у центральній частині міста, мікрорайоні "Польова", Шевченка-Бородія в даний час обмежені у забезпеченні водою. За рахунок низького тиску та значного водозбору водою забезпечуватимутся квартири, розташовані на перших поверхах.

Зараз працівниками КП "Житомирводоканал" виконуються роботи з усунення аварії.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.