Житомиряни скаржаться на роботу автобусного маршруту «Маликова - Біомедскло»

Житомиряни скаржаться на роботу автобусного маршруту «Маликова - Біомедскло»
Мешканці Житомира почали звертатись до преси з проханням допомогти у вирішенні проблеми з поганою роботою автобусного маршруту №31 «Маликова - Біомедскло».

- З невідомих причин перестала ходити 31-ша маршрутка. Я та мої колеги, які працюють на вулиці Промисловій і добираються на роботу саме цим маршрутом, стали заручниками даної ситуації, тепер часто запізнюються на роботу, оскільки доводиться робити 2-3 пересадки, - розповідає житомирянин Олександр.

Начальник управління транспорту і зв'язку Житомирської міськради Костянтин Підпокровний повідомив журналісту Житомир.info, що маршрут не відміняли, але наразі кількість автомобілів на рейсах скоротилась через технічні проблеми у перевізника.

- Ми знаємо про цю проблему. Десь один-два тижні маршрутка №31 погано ходить, замість 6-7 автомобілів у рейс виходить 3-4. Ми спілкувались з перевізником, який пояснив ситуацію поломкою відразу кількох автомобілів та пообіцяв до понеділка ліквідувати проблеми. Якщо він цього не зробить, ми розірвемо договір та наймемо іншого перевізника, оскільки технічні проблеми з транспортом не повинні стати причиною проблем житомирян, - зазначив Констянтин Підпокровний.

Також він нагадав, щоб житомиряни звертались щодо подібних ситуацій по номеру тел. 470-709.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.