Працівникам Житомирського ТТУ два місяці не платять зарплату.

Працівникам Житомирського ТТУ два місяці не платять зарплату.
Проблема заборгованості із зарплати працівникам Житомирського трамвайно-тролейбусного управління буде вирішена до святкування 75-річчя області.

Про це губернатор Сергій Рижук заявив 12 вересня під час прямого ефіру на Житомирському телеканалі «Союз-ТВ».

У студію зателефонувала житомирянка Лариса - працівниця ТТУ і повідомила, що люди з липня не отримують зарплату.

«Кожні півроку протягом трьох років я змушений особисто втручатися і вирішувати питання, тому що затримку робить держава, яка не компенсує за пільговий проїзд. Ми, як область, не маємо право вирішувати тарифну політику, а найбільша проблема в тому, що раніше було 150 тролейбусів, а тепер виходить на лінію лише 100. І вже закрили три маршрути, але ми їх відкриємо і обов'язково дамо той фронт робіт нашим тролейбусам і трамваям, щоб було наповнення грошима », - сказав Рижук.

Губернатор нагадав, що ТТУ власними силами відремонтувало тролейбус і повідомив, що «взяв на себе зобов'язання, щоб ми щорічно як мінімум 7 нових машин випускали на лінію».

Борг по зарплаті працівникам ТТУ, який на сьогодні становить 2,9 млн.грн., Губернатор обіцяв погасити до дня 75-річчя області. Нагадаємо, що урочистості з нагоди 75-ї річниці з дня заснування Житомирської області намічені на 22 вересня.

«Я особисто цим займаюся і буду старатися, щоб до дня святкування області вирішити вам це питання. Напевно, крім мене його ніхто не вирішить, як і не вирішували кожен раз. Поки що ми будемо вам компенсувати і допомагати, до тих пір, поки ви самі не станете прибутковими », - запевнив Рижук.

Губернатор підкреслив, що борги перестануть накопичуватися і робота ТТУ стане рентабельною якщо на маршрути буде виїжджати не 100, а 180 тролейбусів.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.