В Житомирі місцеві жителі обурені погрозами Теплокомуненерго відключити всім опалення

В Житомирі місцеві жителі обурені погрозами Теплокомуненерго відключити всім опалення
Житомирське комунальне підприємство "Теплокомуненерго" почало відкрито шантажувати житомирян.

На Форумі Житомира місцеві жителі розповідають про те, що Теплокомуненерго почало розклеювати на двері їх під'їздів оголошення з погрозами відключити всіх мешканців без винятку від теплопостачання, якщо мешканці не виплатять борг.

Житомиряни, які оплачують послуги повністю та вчасно, обурені таким шантажем і вимагають пояснень.

"Біля кожного під'їзду нашого багатоквартирного дев'ятиповерхового будинку з'явилося оголошення на фірмовому бланку Житомиртеплокомуненерго. У ньому повідомляється, що наш будинок є боржником по відношенню до ЖТКЕ і заборгував стільки-то тисяч гривень. Керівник ЖТКЕ вирішив за борги одиниць покарати всіх мешканців будинку, в тому числі і та більшість, яка справно оплачує всі рахунки. Це оголошення - пряма загроза незаконними діями! " - Пише на форумі користувач з ніком telefon.

Багато житомирян обурені такими діями начальника ЖТКЕ Дмитра Рогожина, адже в повідомленні фактично не вказується, що борг мають окремі жителі, а тільки загальна сума боргу, яка налічує по кілька тисяч, а то десятків тисяч. Більшість тих, хто платить вчасно готові скаржитися в необхідні інстанції, адже якщо без тепла хочуть залишити навіть їх - це буде абсолютно несправедливо і некоректно.

Гірше, що житомиряни навіть не знають, куди скаржитися, адже на бланку тільки інформація про суму боргу станом на 10 вересня і немає контактної інформації або роз'яснень.

Деякі скаржаться і на той факт, що оголошення клеїли прямо на вхідні двері клеєм, в той час, коли поруч були спеціальні дошки. Тепер мешканцям доведеться ще й чистити від паперу нові двері.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.