Ковані фігури і безкоштовний Wi-fi встановить компанія «Київстар» на вулиці Михайлівській

Ковані фігури і безкоштовний Wi-fi встановить компанія «Київстар» на вулиці Михайлівській
Мобільний оператор «Київстар» планує до кінця цього року встановити на вулиці Михайлівській в Житомирі ковані фігури, лавки та забезпечити вулицю безкоштовним Wi-fi.

Як повідомив «Журналу Житомира» представник компанії «Київстар» Наталія Дадіверіна, це подія приурочена до святкування 15-ти річчю компанії і вже були обговорені деталі соціального проекту з облаштування вулиці.

- Разом з міською владою ми облаштуємо арт-алею, присвячену історичним подіям і архітектурним символам Житомира, якими по праву пишаються городяни, і які надихають нас усіх зберегти історію міста, зберегти Житомир, - підкреслила Наталія Дадіверіна.

У проекті, який розробляли раніше в міськраді, могли взяти участь з пропозиціями жителі міста, проте реконструкція Михайлівської обійшлася б бюджету міста в кругленьку суму.

Київстарівці планують прикрасити пішохідну вулицю лавками і кованими фігурами місцевих майстрів. Але найбільшою радістю для житомирян стане безкоштовний Wi-fi.

- Ми не обмежуємося підтримкою відкриття алеї іменних лавок. До кінця року в Житомирі буде здійснено ще один проект, Який фінансується ще одним меценатом, компанією «Київстар». На вулиці Михайлівській будуть встановлені красиві композиції з лавками, - повідомила заступник мера Житомира, Наталія Леонченко.

Нагадаємо, в парку ім. Гагаріна вже стоять перші іменні лавки, за проектом «Алея іменних лавок».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.