Прокуратура Коростишівського району Житомирської області пред'явила позов до суду про визнання бездіяльності посадових осіб райдержадміністрації

Прокуратура Коростишівського району Житомирської області пред'явила позов до суду про визнання бездіяльності посадових осіб райдержадміністрації
Прокуратура Коростишівського району Житомирської області пред'явила позов до суду про визнання бездіяльності посадових осіб райдержадміністрації щодо поводження з відходами.

 Про це Житомир.info повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

Встановлено, що біля села Харитонівка на земельній ділянці площею 7 гектарів влаштовано несанкціоноване звалище відходів каменеобробки.

 Прокуратура внесла подання в райдержадміністрацію з вимогою утилізувати відходи та впорядкувати територію, яка належить до земель запасу Харітоновского сільської ради. Однак вимога прокурора в призначений термін виконано не було.

 Прокуратура через суд вимагає від райдержадміністрації звільнити земельну ділянку від виробничих відходів.

 Як повідомляв Житомир.info, підприємство ТОВ «СК« Техбудпромсервіс »виграло тендер на будівництво полігону твердих побутових відходів в м. Коростишеві Житомирської області (1-й пусковий комплекс). Планувалося, що ТОВ «БК« Техбудпромсервіс »побудує полігон твердих побутових відходів в Коростишеві в 2012-2013 роках. На будівництво підприємство повинно було отримати 4 млн. 499 тис. 228 грн.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.