Влада міста придбала крематорій для собак

Влада міста придбала крематорій для собак
Житомирське КАТП-0628 придбало установку для спалювання відходів органічного походження - трупів тварин, медичних і комунальних відходів за 138 тис. грн.

Про це повідомляє веб-портал з питань Державних закупівель.

29 жовтня Комунальне автотранспортне підприємство 0628 Житомира оголосило тендер на закупівлю установки для знешкодження відходів - утилізатора для спалювання відходів органічного походження (трупів тварин, медичних і комунальних відходів) з разовим завантаженням до 100 кг.

4 грудня були оголошені результати тендеру. Як стало відомо у відкритих торгах брало участь два підприємства. Виграло тендер ТОВ «Науково-технічний центр« Флеш-Р » »(м. Київ), яке запропонувало найнижчу ціну - 138 тис. грн.

Утилізатор для органічних відходів буде придбаний за кошти місцевого бюджету та кошти КАТП-0628. Розпорядник коштів - управління житлового господарства Житомирської міськради та КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міськради.

Як повідомлялось, у квітні 2012 року виконком Житомирської міськради розглядав цільову Програму регулювання чисельності безпритульних тварин у Житомирі на 2012-2020 роки. Відповідно до цієї програми, на придбання установки для термічного знищення загиблих тварин планувалося витратити 120 тис. грн.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.