Через сильні морози, з початку робочого тижня, місто Житомир захлеснула хвиля водопровідних аварій.

Через сильні морози, з початку робочого тижня, місто Житомир захлеснула хвиля водопровідних аварій.
Через сильні морози, з початку робочого тижня, місто Житомир захлеснула хвиля водопровідних аварій.

Протягом доби 24 грудня - аварійні служби КП «Житомирводоканал» проводять роботи з ліквідації поривів і витоків води з водопровідних мереж за 7 адресами.

Ремонтні роботи проводяться по: вул. В.Бердічевская, 90, вул. Л.Українки, 23 (дитячий садок), вул. Селецкая, 19, вул. Корольова, 140, вул. Вітрука, 42/7, вул. Черняховского, 100 , вул.Корабельна - пр. Миру.

 - Різке промерзання і рух грунтів, викликані зниженням температури в останні дні, стали причиною виникнення складних за обсягами і характером пошкоджень, аварійних ситуацій в місті, які залишили без води і тепла значну кількість житомирян. Чавунні труби, маючи високі антикорозійні властивості, також мають крихкість при експлуатації при низьких температурах, - кажуть на водоканалі.

Обслуговування мереж системи водопостачання міста здійснюється цілодобово.

Щоб мінімізувати, можливі для городян наслідки було терміново проведено засідання технічної ради підприємства. Щоб не залишати житомирян без води на тривалий час і не ставити під загрозу опалювальний сезон у місті, було прийнято рішення накласти на водогін по вул. Вітрука тимчасовий хомут, в результаті чого водопостачання мешканцям мікрорайону було відновлено. В районі вул. Б.Тена аварійна ситуація вже ліквідована повністю і водопостачання відновлено.

Однак для остаточного вирішення всіх технічних та інженерних проблем, що виникли при аварії по вул. Вітрука, потрібно акумулювати необхідні ресурси.

Також, як повідомляють на підприємстві, сьогодні 24 грудня від водовідведення відключатимуть боржників по проспекту Миру, 17.

Раніше, 22 грудня, аварійними службами КП «Житомирводоканал» ліквідованого 25 заторів на каналізаційних мережах і 4 пориви на водопровідних мережах міста. Працівники підприємства проводили роботи на вулицях: Лесі Українки, Селецькій, Котовського та в провулку Нагірному.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.