За місяць борг Житомирського водоканалу за електроенергію зріс на 3 млн. грн.

За місяць борг Житомирського водоканалу за електроенергію зріс на 3 млн. грн.
ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» оприлюднило перелік комунальних та державних підприємств, які мають борги за використану електроенергію станом на 1 лютого. Так, найбільшу заборгованість допустили наступні підприємства:


- КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради, директор Філіпов В.М. – 9 500,1 тис. грн.;

- МКП «Бердичівводоканал», директор Ревуцький М.Г. – 934,4 тис. грн.;

- КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», начальник Левицька А.П. – 328,3 тис. грн;

- Квартирно-експлуатаційний відділ (м. Житомир), начальник Гураленко А.М. – 731,9 тис. грн.;

- Квартирно-експлуатаційна частина району (м. Новоград-Волинський), начальник підполковник Прищепа О.М. – 136,1 тис. грн.

Здійснення розрахунків за електроенергію по області в січні 2013 року КП «Житомирводоканал» – 24,1%; МКП «Бердичівводоканал» - 60,5%; КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» –58,8%; Квартирно-експлуатаційний відділ (м. Житомир) – 91,7%.

Нагадаємо, що станом на 1 січня 2013 року заборгованість КП «Житомирводоканал» за спожиту електроенергію складала 6 592,3 тис. грн.

23 січня обленерго відключило станції третього підйому водоканалу через борги та відсутність поточних розрахунків водоканалу за спожиту електроенергію. Після переговорів керівництва енергетичної компанії з міністром енергетики та вугільної промисловості Едуардом Ставицьким, Житомиробленерго відновило електропостачання об’єктів водоканалу, але повідомило, що планує подати позов до суду на мера Житомира за звинувачення компанії в «злочинних діях».

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.