Школи Житомира так і не отримали спортмайданчики від орендаря колишнього стадіону

Школи Житомира так і не отримали спортмайданчики від орендаря колишнього стадіону
Приватне підприємство «Відлуння», яке самовільно заасфальтували в Житомирі поле стадіону перетворивши його в базар, так і не виконало умов інвестиційного договору.

Нагадаємо, згідно з угодою з міською радою, директор ПП «Відлуння» Володимир Тарасун повинен був облаштувати п'ять нових спортивних майданчиків у житомирських школах № 19, 7, 26, 8, 32.

Однак, посилаючись на копію листа депутата міськради Геннадія Забродського на ім'я Володимира Дебоя, роботи виконані не були.

"На засіданні депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології було проаналізовано стан виконання договору оренди землі, яким передбачалося облаштування п'яти спортивних майданчиків в школах № 19, 7, 26, 8, 32 і відновлення баскетбольної площадки в школі № 8 загальною вартістю 2 млн. 211 тис. 932 грн., підписаний Вами особисто і завізований Вашими підлеглими. За станом на 1 квітня 2013 року дію договору закінчилася. Роботи не виконані, акти прийому-передачі об'єктів відсутні і не поставлені на баланс балансоутримувачами ", - йдеться в листі.

Забродський відзначає, що підлеглі мера не діяли і вчасно не припинили дію договору, яким ПП «Відлуння» отримав в оренду земельну ділянку терміном на 1 рік.

 - Враховуючи бездіяльність посадових осіб, договір автоматично пролонговано. Прошу Вас терміново видати розпорядження про проведення службової перевірки, - підкреслює Геннадій Забродський.

Нагадаємо, ще 24 жовтня 2011 року депутати Житомирської міськради проголосували за відновлення ПП «Відлуння» договору оренди 1,3 га землі по вул. Домбровського, 25 (колишній стадіон «Електровимірювач») строком на 1 рік. Орендар повинен виконати певні умови з будівництва спортивних об'єктів і передати їх на баланс школам.

У серпні 2012 року директор ПП «Відлуння» Володимир Тарасун говорив про те, що до початку навчального року сучасне покриття на футбольному полі з'явиться в школах № 7, 8 та 32, до кінця вересня - в школі № 19 і до кінця жовтня - в школі № 26.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.