На дорозі Житомир-Бердичів наставили латочок формату А4

На дорозі Житомир-Бердичів наставили латочок формату А4
Навесні цього року, багато житомирських водіїв опублікували чимало критичних відгуків про те, що дорога республіканського значення Житомир-Бердичів практично вийшла з ладу.

У підсумку, місцева влада урочисто оголосили, що ця важлива асфальтова артерія незабаром буде відремонтована і відновні роботи вже йдуть.

Житомирському журналісту Ігорю Зонову, довелося проїхати по цій «майже відновленій» трасі.

"На жаль,« ура »кричати чомусь не захотілося. Ось в Європі, у якої ми так погано, як двієчники, вчимося, при ремонті дороги на зруйнованій ділянці зрізають старий асфальт, переробляють його прямо на місці в спеціальних плавильних печах на колесах, додають потрібні інгредієнти, і ось вже практично новий асфальт товстим шаром наноситься на дорожнє полотно. І зносу йому не буде. У нас же продовжують ремонтувати дорогу, по якій носяться великовагові фури, фрагментарно ", - пише Зонов у своїй статті.

За його словами, подекуди заново поклали ділянки асфальту довжиною по 50 або 100 метрів. Але товщина його явно недостатня для тривалої експлуатації, в основному на дорозі знову наставили латочок. Причому заплатки крихітні - формату А4.

"Це ж формене знущання. Адже якщо раніше машина йшла по ямах і аж тряслася від вібрації, то тепер авто, коли мчить по латках, підскакує на кожній з них, що знову ж згубно для ходової частини, ресор і т. п." - Обурюється Зонов.

Варто відзначити, що зараз в порядок намагаються привести тільки дві смуги руху в бік Бердичева. А от стан дороги з Бердичева на Житомир - як і раніше тихий жах. Тому не дивно, що багато автомобілістів під час їзди рухаються по зустрічних смугах руху і при цьому постійно виляють з боку в бік.

"За кермом не п'яні водії, просто водії намагаються об'їжджати як заплатки, так і ямки, бо тут все, як у приказці« хрін редьки не солодший ». Якщо подивитися в лісі на мурашину стежку, видно, як по ній бігають мурашки, виляючи з боку в бік. Приблизно так само з висоти пташиного польоту виглядає дорога на Житомир - машини не їдуть чинними колонами, а постійно маневрують, як танки на полі бою. " - Пише Зонов.

Cкоро слід чекати як наші чиновники браво відрапортують наверх, що на даній дорозі настало «покращення».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.