В одному з найгірших кварталів Житомира почнуть ремонт прибудинкової території

В одному з найгірших кварталів Житомира почнуть ремонт прибудинкової території
У Житомирі, в одному з найгірших за станом прибудинкових територій, кварталів міста планують нарешті почати ремонт асфальтобетонного покриття.

Ще у вересні 2012 року влада зустрілися з мешканцями будинків по вул. Мануїльського, 98, 100, які написали колективне звернення про необхідність ремонту. Керівники області та міста тоді пообіцяли вирішити проблемне питання.

Вчора, 16 травня, було проведено робочий виїзд за адресами вул. Мануїльського, 96, 98, 100, 100-а де вже незабаром розпочнуться ремонтні роботи.

 - Це один із самих розбитих кварталів. Тут під'їзд до будинків фактично неможливий. Більше того, вода під час дощу заливає підвали. Спасибі депутатам конструктивної більшості, які проголосували за виділення коштів на проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття в цьому кварталі.

Під час спілкування з мешканцями будинків, заклили їх не бути осторонь, а контролювати якість виконання робіт. У разі порушення технологій або інших недоробок з боку виконавців - відразу ж повідомляти.

Мешканці розповідають, що ямам тут уже 15 років. Куди не зверталися - безрезультатно.

 - Торік були загальнобудинкові збори за участю. Нам пообіцяли відремонтувати асфальтобетонне покриття прибудинкової території. Звичайно, ми очікували. Востаннє тут проводили ремонт років 15 тому. Подивіться, які ями. Навіть з коляскою не можна проїхати, - розповідає Валентина, мешканка будинку № 98 по вул. Мануїльського.

Як повідомили, почати вирішувати 15-річну проблему планується після 20 травня за належних погодних умов. На капітальний ремонт прибудинкових територій з міського бюджету спрямовано близько 900 тис.грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.