На Житомирводоканалі ситуація без змін: 20 млн грн боргу і відключені адмінкорпуси

На Житомирводоканалі ситуація без змін: 20 млн грн боргу і відключені адмінкорпуси
КП «Житомирводоканал» станом на 1 липня продовжує займати сходинку лідерства у списку найбільших боржників за поставлену електроенергію від « Житомиробленерго ».

Станом на 1 липня борг становить 20 490 000 грн.

Про це йдеться в інформації про стан розрахунків за поставлену електроенергію за червень 2013 р., яку «Житомиробленерго» опублікувало вчора. Також там зазначається, що рівень оплати від Житомирводоканалу за червень 2013 р. складе 113,6%, у порівнянні з травнем 2013 - цей показник становив 27,1%.

Як повідомлялось - 12 червня, представники компанії «Житомиробленерго» провели відключення від електрики адміністративної будівлі «Житомирводоканалу» та деяких допоміжних приміщень. Таким способом приватна кампанія « Житомиробленерго »вирішила вплинути на КП« Житомирводоканал » через 20 млн грн заборгованості за поставлену електроенергію.

Сьогодні в прес-службі «Житомирводоканалу» підтвердили, що адміністративні приміщення підприємства все також залишаються відключеними від електроенергії, що перешкоджає нормальній роботі підприємства, про що повідомлялося раніше.

У прес-службі «Житомирводоканалу» кажуть, що в аналогічних важких фінансових умовах знаходяться всі підприємства водопровідно-каналізаційного господарства України, відзначаючи, що на 1 квітня загальний їхній борг за електроенергію склав 3,1 млрд. грн. Але аналогічних ситуацій з регулярними відключеннями електроенергії водоканалу, що призводить до відключення водопостачання у кількох десятків тисяч людей на невизначений час, як в Житомирі, в інших містах не трапляється.

Також прес-служба каже, що з 18 млн грн державної субвенції Житомирводоканал отримав поки тільки 3,2 млн грн.
- Держава в урядовій постанові зобов'язується погасити ці борги, що виникли через різницю в тарифах, тобто гроші будуть, але невідомо коли, - кажуть у прес-службі Житомирводоканалу.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.