За рік у Житомирському театрі ім. Кочерги замінять вікна та двері

За рік у Житомирському театрі ім. Кочерги замінять вікна та двері
Вчора, 15 липня, на сайті державних закупівель були оголошені результати тендерних торгів з капітального ремонту будівлі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги.
Оголошення про проведення торгів було опубліковано в «Вісник державних закупівель» за 27 травня 2013

Переможцем стало житомирське ПП «Подік». (Зареєстровано в Житомирі, по пл. Смілянський, 3 на Франца Семеновича Побережника, партнером якого є Олександр Анатолійович Подік).
Предмет торгів: капітальний ремонт будівлі Житомирського театру ім. І. Кочерги (заміна вітражів, вхідних дверей, віконних блоків). Термін: 2013 - 2014 рр. Ціна пропозиції: 2 млн 944 тис. грн.

Як повідомляв раніше «Журнал Житомира» - Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І. Кочерги 69-й театральний сезон театрали закрили босоніж і з простягнутою рукою. Тоді весь колектив театру вийшов на сцену босоніж, і розповів глядачам, що йому дуже потрібно фінансування для подальшого існування.
Як відомо - будівля Житомирського театру не знала капітального ремонту вже 47 років.

Тоді було заявлено, що обласна влада виділила 1 млн грн на заміну вікон театру. Правда, як розповіли журналісту «Журналу Житомира» в самому театрі - виділеного 1 млн грн вистачить щоб замінити тільки частину вікон. У театрі зараз не знають, як краще вчинити - тому що за ці гроші можна замінити частину величезних вікон переднього фасаду, або повністю вікна в задній частині будівлі, де знаходяться гримерки.

У театрі наїдяться, що коли завершиться ремонт філармонії - влада візьметься за театр. До речі ремонт філармонії також проводив ПП «Подік» - в 2011 році підприємство виграло тендер за 4,7 млн ​​грн на ремонт філармонії.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.