Реконструкція центрального стадіону в Житомирі завершиться в 2015 році

Реконструкція центрального стадіону в Житомирі завершиться в 2015 році
Реконструкція однієї трибуни центрального стадіону в Житомирі обійдеться майже в 11,5 млн. грн. Роботи планують завершити наприкінці 2014 року.

Про це повідомляє офіційний загальнодержавний веб-портал держзакупівель.

27 травня департамент містобудування, архітектури та будівництва Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на роботи з реконструкції західної трибуни центрального стадіону в м. Житомир. На участь у відкритих торгах подали заявки два житомирських підприємства ПП «Подік» і ТОВ «АртХаус».

15 липня було оприлюднено результати відкритих торгів, згідно з якими проводити реконструкцію трибуни стадіону буде ТОВ «АртХаус» (м. Житомир) за 11 млн. 486,9 тис. грн.

За документацією, термін завершення робіт - 27 груденя 2014 року, але враховуючи постійні затримки у будівництві спортивних об'єктів, завершення робіт варто очікувати не раніше 2015 року.

Відповідно до тендерної документації, буде повністю реконструйована західна трибуна стадіону та підтрибунні приміщення, оновлена вхідна арка і козирок, змонтована система суспільно оповіщення, встановлені пожежні сигналізації та опалювальне обладнання.

Роботи будуть виконані за кошти державного бюджету України, розпорядник коштів - департамент містобудування, архітектури та будівництва Житомирської облдержадміністрації.

Нагадаємо, в 2011 році компанія «АртХаус», за 452 тис грн, виконала капітальний ремонт адмінкорпусу Управління МВС у Житомирі.

Як повідомляв «Журнал Житомира», повідомлення від Кабміну, про те що для Житомирщини будуть направлені гроші на розвиток соціально-культурних установ прийшло в кінці квітня 2013.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.