Утепливши багатоповерхівку Житомир заощадив на опаленні 82 тисячі грн

Утепливши багатоповерхівку Житомир заощадив на опаленні 82 тисячі грн
Єдиний утеплений будинок по вулиці Київській в Житомирі вже дав першу економію.

164 гігакалорії тепла вдалося заощадити під час минулого опалювального періоду за рахунок комплексного утеплення будинку по вул. Київській, 73. У грошовому еквіваленті економія коштів становить 82 тис.грн.

Мешканці «будинку-щасливчика» розповідають, що вже в перший рік відчули ефект від утеплення: взимку в їх будинку набагато тепліше, ніж у порівнянні з минулими роками, а зараз - влітку - навіть прохолодніше.

На прикладі цього будинку житомиряни зможуть переконатися в необхідності утеплення житла.

За рахунок коштів міського бюджету провели комплексне утеплення будинку, заміну вікон у під'їздах і асфальтування прибудинкової території. Спасибі, жителям, які зі свого боку приєдналися до цієї програми та контролю якості виконання робіт.

У будинку також замінені всі інженерні мережі і дах, а мешканці власними силами встановлювали водостоки і прикрашали територію.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Пивоварова, цього року на ремонт житлового фонду в порівнянні з минулим роком направлено вдвічі більше - 16 млн.грн. Однак терміни виконання робіт безпосередньо залежать від активності проплат рахунків з боку казначейства.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.