Для повної реконструкції стадіону майже 50 млн грн, уточнив Красійчук

Для повної реконструкції стадіону майже 50 млн грн, уточнив Красійчук
На реконструкцію центрального стадіону в Житомирі Уряд виділив 10,4 млн грн.

Про це повідомили журналістам на нараді в Житомирі директор департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації Григорій Красійчук.

За його словами, "питання реконструкції центрального стадіону в Житомирі піднімалось протягом багатьох років, проте останні тридцять років тут не проводилося жодних робіт".

Влада обіцяє реконструювати стадіон для проведення тут спортивних заходів всеукраїнського масштабу.

"Мова йде про реконструкцію центральної трибуни, підтрибунних приміщень стадіону, про його благоустрій. Все залежатиме, звичайно, від надходження коштів і ритмічності їх використання. Ми плануємо використовувати всі ці гроші цього року і за цей період в основному завершити першу чергу реконструкції стадіону ", - сказав Красійчук.

Тендер на реконструкцію виграло Житомирське ТОВ «Артхаус». Перш за все, реконструюють центральну частину трибуни, яка вміщує 5 тис. глядачів.

Однак, для повної реконструкції стадіону потрібно не 10,4 млн грн, а значно більше - майже 50 млн грн, уточнив Красійчук.

Тому вже зараз з обласного бюджету виділили 400 тисяч гривень на реконструкцію манежу, ще трохи більше двох мільйонів - для завершення першої черги - також сподіваються знайти з бюджетів різних рівнів області.

На території стадіону вже працює чотири бригади будівельників - до 1 вересня планується завершити перший етап робіт.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.