У Житомирі демонтують торгівельні кіоски, які заважають руху пішоходів

У Житомирі демонтують торгівельні кіоски, які заважають руху пішоходів
Працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» вечором 23 серпня демонтували 5 торгових кіосків, які розташовувалися неподалік ринку «Рада».

Власники кіосків заявили, що такі дії з боку інспекції є незаконними і про демонтаж їх ніхто не попередив.

За словами начальника Інспекції Юрія Самборського, підставою для демонтажу кіосків було рішення, прийняте виконавчим комітетом Житомирської міської ради від 19 червня 2013, оскільки кіоски частково знаходилися на проїжджій частині і створювали небезпеку для руху пішоходів.

«Ми неодноразово попереджали власників про демонтаж їх павільйонів. Це було зроблено і в усній, і в письмовій формі із зазначенням підстав для демонтажу. Ми навіть розклеювали оголошення, проте більшість з власників чомусь зараз говорять, що їх не попередили », - зазначив Самборський.

Начальник Інспекції розповів, що демонтаж було здійснено спеціально у вечірній час, так як вдень на цій території велике скупчення людей і автомобілів.

Кіоски опечатані і зберігаються на території КП «Зеленбуд». Власники зможуть їх забрати, довівши право власності.

Раніше, вже був демонтований один кіоск по вулиці Гагаріна та торгові столики на Польовій. Всі вони діяли зі значними порушеннями.

Самборський зазначив, що інспекція і надалі планує здійснювати демонтаж конструкцій, які порушують вимоги законів та благоустрою.

Над виявленням таких об'єктів працює не тільки КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», а також правоохоронні органи та відповідні управління та відділи Житомирської міської ради та депутати обласної та міської рад. Зокрема, депутати Житомирської міськради Володимир Михалець та Руслан Годований вже вказали на ряд конструкцій у м. Житомирі, які можуть підлягати демонтажу.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.