Влада Житомира хоче створити в кінотеатрі ім. Франка сучасний кінозал

Влада Житомира хоче створити в кінотеатрі ім. Франка сучасний кінозал
У Житомирі планують удосконалити кінотеатр ім. І.Франка, для конкуренції з кінотеатрами "Мультиплекс " та " Україна ".

Представники житомирського комунального підприємства "Об'єднана дирекція кінотеатрів міста" на засіданні виконкому міськради відзвітували, що за півроку заробили трохи більше половини від запланованого і тут же запевнили: "до кінця 2013 року всі планові показники будуть виконані".

Нагадаємо, до складу дирекції входять кінотеатри "Жовтень", "Космос" і кінотеатр ім. І.Франка, який єдиний сьогодні проводить кіносеанси.

 - Кінотеатр ім. І.Франка має статус спеціалізованого дитячого, а тому на цьому робиться акцент, - каже заступник начальника міського управління культури Олена Турська, - за звітний період вже 3000 дітей сиріт і дітей з малозабезпечених сімей відвідали благодійні акції безкоштовного перегляду фільмів.

За її словами, за перше півріччя проведено 22 культурно - масових заходи, з яких: тематичні покази, місячники, тижні, декади. Вони також працюють з дітьми з управління освіти, з лікарнями. Кількість глядачів пільгових категорій за перше півріччя склало 26 тисяч, а студентів та пенсіонерів - майже 3 тисячі.

Сьогодні перед кінотеатром варто головна проблема - відсутність обладнання для перегляду фільмів у цифровому форматі . Тому підприємство не може підняти відвідуваність дорослого глядача - не на чому показувати сучасні фільми.

Рішенням виконкому міськради КП "Об'єднана дирекція кінотеатрів міста" отримала завдання: створити в найближчі терміни проект розвитку кінотеатру І.Франка на 2014 рік, де будуть вказані не тільки насущні потреби, а й певні кроки на підвищення його рейтингу в Житомира.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.