Ремонт Старого бульвару обійдеться Житомиру в 4,39 млн грн

Ремонт Старого бульвару обійдеться Житомиру в 4,39 млн грн
Управління капітального будівництва Житомирської міськради провело тендер і уклало угоду на ремонт Старого бульвару за 4,39 млн грн.

Як повідомляється в « Віснику державних закупівель» , ремонт фінансуватиметься з місцевого бюджету та запланований на 2013-2014 рр. .

За результатами тендеру , Управління капітального будівництва Житомирської міськради , 8 листопада уклало угоду з підприємством « Cтройсервіс » на капітальний ремонт Старого бульвару вартістю 4,39 млн грн.

Як повідомив підрядник , в першу чергу будуть заново перекладені гранітні плити уздовж центру алеї , також покладуть нове асфальтне покриття , зроблять заміну електрокабелю , встановлять бордюри біля фонтану , зроблять гідроізоляцію і облицювання стін і днища фонтану , облаштують оборотне водопостачання фонтану , замінять плити біля пам'ятника Пушкіну , відремонтують лавки , проведуть капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення , встановлять паркові декоративні опори тощо

Засновником фірми «Будсервіс » є житель Житомира Володимир Швець.

Конкурентами на торгах були ТОВ « Подік » та ПП проектно- будівельна фірма « Житомир- Комфорт- Буд» з різницею у пропозиціях до 0,77 млн грн. і 0,66 млн грн

Нагадаємо , в 2013 році в Житомирській міськраді на капітальний ремонт вулиці Старий бульвар , було передбачено 2,11 млн грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.