Житомиряни крадуть на дачі не тільки урни для сміття, але і дитячі гойдалки

Житомиряни крадуть на дачі не тільки урни для сміття, але і дитячі гойдалки
Після зими з 812 урн у місті цілими залишилося лише близько 500. Інші пошкоджені, або вкрадені.
За особистими спостереженнями начальника управління житлового господарства (УЖГ) Світлани Півоварової житомиряни мають звичку красти на свої дачі не тільки міські урни, але навіть елементи благоустрою дитячих майданчиків.

- А ви знаєте, де можна побачити урни «Чисте місто»? - запитує Пивоварова у ЗМІ на брифінгу. - «На дачах», - відповідає журналіст «Журналу Житомира». «Так», підтверджує Пивоварова. - «Коли їдеш на дачі, я бачу навіть свої елементи дитячих майданчиків. Але ми над цим працюємо».

Що і говорити - з таким менталітетом, звичками і способом життя ми ніякому ЄС і даром не потрібні...

Пивоваром зазначила, що з-за проблем з оплатою від Казначейства приватні підприємці за домовленістю і з розумінням зараз виготовляють урни для Житомира в борг.

Багато робіт по комунальному ремонту житлового господарства в минулому році не дофинансировались, і ситуація з Казначейство не змінюється і зараз - таких робіт не виконано на 10,2 млн грн. -Переведення грошей від Казначейства УЖГ заборгувало 1,2 млн з експлуатації та ремонту ліфтом становить 2 млн грн, а Казначейство з цієї суми оплатила тільки 200 тис. грн.
Нагадаємо, як повідомляв «ЖЖ» - в 2012 р. місто купив 600 вуличних урн на суму майже 160 тис. грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.