Список об'єктів капітального ремонту житлового фонду Житомира

Список об'єктів капітального ремонту житлового фонду Житомира
Вчора, 21 травня, на засіданні Житомирського міськвиконкому був затверджений "Перелік об'єктів капітального ремонту житлового фонду на 2014 рік".

Раніше «Журнал Житомира» вже знайомив своїх читачів з ні, проте в ході розгляду проекту рішення на постійних депутатських комісіях в нього були внесені зміни, а також виключені ряд об'єктів з попереднього проектного переліку.

Отже, що затвердив вчора виконком Житомира:

- Капітальний ремонт шиферних дахів - 20 будинків

- Капітальний ремонт м'яких покрівель - 36 будинків

- Капітальний ремонт і заміна електроосвітлення, силових проводок, приладів обліку, розподільчих щитів та інше в житлових будинках - 2 будинки

- Капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій - 36 дворів

- Капітальний ремонт ліфтів за висновками експертної оцінки технічного стану - 39 будинків

- Капітальний ремонт ліфтів (заміна вузлів і деталей) згідно з дефектними актами - 79 будинків

- Експертна оцінка технічного стану ліфтів, які відпрацювали нормативний термін експлуатації 25 років - 40 будинків.

Щодо ремонту м'яких покрівель - за словами начальника житлового господарства Житомирської міськради Світлани Пивоварой, вартість покриття 1 кв. м даху піно олиуретаном коштує близько 240 грн (строк придатності - до 30 років.), а "єврорубероїдом" - близько 150-180 грн (строк придатності - 5-8 років).

Пивоварова заявила, що в цьому році пінополіуретаном будуть покривати дахи двох будинків на Польському бульварі. Покрити дах за даною технологією можна там, де будинки побудовані з залізо-бетонних конструкцій (панельні будинки) і мають плоскі дахи.

Нагадаємо, вперше в Житомирі технологія покриття даху гидролизующим пінополіуретановим покриттям була застосована на даху будинку по вул. Котовського, 71 в минулому році.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.