Сьогодні в Житомирі перекриють на 2 тижні рух транспорту по ул.Домбровского

Сьогодні в Житомирі перекриють на 2 тижні рух транспорту по ул.Домбровского
З 29 травня, на вулиці Домбровського між вул. Московської та вул. Щорса буде проводиться капітальний ремонт дорожнього покриття. У зв'язку з цим дану ділянку дороги буде перекрито на 2 тижні.

Рух громадського транспорту, маршрут якого пролягає через вищезазначений відрізок вул. Домбровського, тимчасово буде перенесено на вулицю Л. Українки.

Нагадаємо, що до вул. Домбровського, де буде проходити капітальний ремонт, прилягають торгові ринки «Тетерів» і «Сінний». Для технологічного транспорту, а також постачальників продукції та оптових покупців дану ділянку вулиці залишиться доступним.

А саме, ділянка від вул. Московської до другого заїзду на ринок буде відкрито для транспорту вищезазначеної категорії. Інша частина дороги - від другого заїзду до вул. Щорса - буде перекрита.

Після закінчення ремонтних робіт з боку вул. Щорса, дорогу перекриють у зворотному напрямку - від вул. Московської до другого заїзду на ринок.

Варто додати, що начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун вже провів робочу нараду з дирекцією обох ринків, представниками відділу торгівлі, управління транспорту та ДАІ, на якому обговорили ці питання.

Ремонтні роботи планують закінчити через 2 тижні.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.