На ремонт обласного управління міліції після зимового штурму витратили 600 тисяч

На ремонт обласного управління міліції після зимового штурму витратили 600 тисяч
Три місяці і близько 600 тисяч гривень знадобилося, аби повністю відновити та відремонтувати центральний вхід й фойє УМВС в Житомисрькій області, що розташоване на Бульварі.

Весь цей час співробітники міліції та відвідувачі користували входом зі сторони Пушкінської, а вже з 4 червня вхід до Управління здійснюватиметься за звичною адресою: з вулиці Старого бульвару, 5/37.

Нагадаємо, що приміщення постраждало під час штурму 19 лютого, коли активісти й житомиряни закидали його коктейлями, розмалювали стіни, порозбивали вікна.

За словами начальника УМВС Юрія Демяненка, орієнтовно спочатку на ремонт після експертизи була озвучена сума близько 2 мільйонів гривень, але витрати виявилися значно меншими.

Зокрема, частково замінили пластикові вікна й підвіконня, штукатурку на обгорілих стінах. Під час штурму вигоріло майно у робочих кабінетах на першому поверсі та оргтехніка, тому це знову необхідно було купувати.

Демяненко відзначає, що частину коштів для ремонту було взято із рахунку УМВС, а також на заклик допомогти відгукнулися благодійники - їх імена та суми пожертв керівник не називає, але каже, що нікого не примушували це робити.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.