На купівлю нових тролейбусів для Житомира виділили 12 мільйонів із обласного бюджету

На купівлю нових тролейбусів для Житомира виділили 12 мільйонів із обласного бюджету
На купівлю тролейбусів для Житомирського ТТУ депутати виділили 12 мільйонів гривень.

Перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин доповів про те, що завдяки новим тролейбусам та комплексному підході до реформування транспортної системи у місті, вже до кінця року ТТУ не буде мати проблем із виплатою зарплати своїм працівникам.

Начальник фінансового департаменту Ганна Ємченко переконувала депутатів, що 12 мільйонів для Житомира – це багато, і на комісії вона пропонувала виділити 6 мільйонів. Вона каже, що грошей у бюджеті і без того мало і може не вистачити на покриття вартості елетроносіїв у кількох бюджетних установах області.

Натомість заступник голови обласної ради Руслан Годований впевнений, що біля 20 мільйонів можна зекономити під час різних тендерів.

«Це велика відповідальність для Сергія Івановича Сухомлина – брати на себе зобов’язання по реформуванні транспортної системи. Він цю відповідальність бере, тому треба його підтримати і виділити гроші. Якщо вести перемовини із поставщиками під час тендерів, а не працювати за старими схемами, то можна зекономити 20 мільйонів», - переконаний Годований.

Виділення коштів на ТТУ для купівлі тролейбусів підтримали 69 депутатів, 4-ро голосували проти.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.