В Житомирській області зареєстровано 223 ОСББ

В Житомирській області зареєстровано 223 ОСББ
В Житомирській області створено 223 об'єднання співвласників багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

За повідомленням департаменту житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації, в рамках реалізації Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Житомирської області на 2011-2014 роки в області зареєстровані і самостійно ведуть фінансово-господарську діяльність 223 об'єднання співвласників багатоквартирних будинків в 470 житлових будинках.

У 2014 році вже зареєстровано 3 ОСББ (2 в місті Житомир та 1 в Коростені). Планується найближчим часом ще 2 ОСББ в Житомирі.

Найбільша кількість ОСББ створено в містах Бердичів - 84, Коростень - 24 і Новоград-Волинський - 29. В Житомирі станом на 1 липня 2014 налічується 55 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків .

Крім цього, з 1 об'єднанню зареєстровано в містах Ананьєв і Баранівка, у селі Чижівка Новоград-Волинського району, селищі Гуйва Житомирського району, по 2 - в місті Малин і в селищі Головино Черняхівського району, 3 - в селищі міського типу Попільня, 4 - в місті Олевськ, по 5 - в місті Коростишів та селищі міського типу Нова Борова, а також шостий селищі Красноармійськ.

Як повідомляв Журнал Житомира, 4 квітня 2014 прийнято рішення про виділення з бюджету міста коштів на капітальний ремонт житлового фонду за умови створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Передбачена сума 3 млн. гривень

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.