У Житомирі на вул. Київської завершили ремонт дороги. Починають вул. Щорса та проспекту Миру

У Житомирі на вул. Київської завершили ремонт дороги. Починають вул. Щорса та проспекту Миру
В Житомирі триває ремонт доріг, а фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

Про це «Журналу Житомира» розповів начальник комунального відділу управління комунального господарства Житомирської міської ради Петро Ярмолюк.

- На ремонт і утримання доріг р. в Житомирі на 2014 рік в цілому передбачено 27 385 тис. грн. З них: з міського бюджету 3 200 тис. грн. з державного бюджету 24 185 тис. грн. Станом на 1 липня на ремонт та утримання доріг комунальної власності використано 5 058,4 тис. грн. З них: з міського бюджету - 2 728,7 тис. грн. з державного бюджету - 2 329,7 тис. грн., - зазначив Ярмолюк.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів субвенція спрямовується у першочерговому порядку на об'єкти, що мають затверджену в установленому порядку проектно-кошторисну документацію, ступінь будівельної готовності яких становить понад 70%, потребують завершення розпочатих у минулі роки робіт та будуть введені в експлуатацію у поточному році і мають визначальне соціально-економічне значення для забезпечення функціонування транспорту в населених пунктах.

В Житомирі, майже 80 відсотків передбачених коштів направляються на ремонт центральних та головних транспортних вулиць міста, вулиць, по яких проходять маршрути міського громадського транспорту.

Станом на 9 липня 2014 відремонтовано покриття таких вулиць і провулків міста:

капітальним ремонтом 6 вулиць (загальною площею 16400 кв.м.)

- Вул. Малікова;
- Вул. Клосовського;
- Вул. Корольова;
- Вул. Красовського;
- Вул. Домбровського;
- Вул. Котовського

поточним ремонтом 3 вулиці з асфальтобетонним покриттям загальною площею 1900 кв.м

- Вул. Хлібна;
- Вул. Гоголівська;
- Пер. 1-й Винокурный


Як пояснили «Журналу Житомира», на цьому тижні були виконані роботи з капітального ремонту дороги на вул. Київської, а протягом липня також заплановано капітальний ремонт по ул.Киевское шосе, вул. Щорса та проспекту Миру.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.