ТТУ Житомира перевезло на 3% менше пасажирів, ніж у минулому році

ТТУ Житомира перевезло на 3% менше пасажирів, ніж у минулому році
За останні 7 місяців житомирське ТТУ перевезло електротранспортом кожного другого пасажира в місті Житомирі.
Про це «Журналу Житомира» розповіла заступник начальника відділу не фінансових послуг Головного управління статистики в області Олена Кірсанова.

Вона каже, що пасажирським транспортом Житомира з початку 2014 року перевезено 41 млн чоловік, що на 3% менше, ніж за 7 місяців минулого року. При цьому кожного другого пасажира перевезено міським електротранспортом.

У теж час, в порівнянні з відповідним періодом минулого року обсяги перевезень пасажирів трамваями та тролейбусами зменшилися на 6%.

Автоперевезення пасажирів істотно не змінилися і склали 19 млн. осіб. Більшість пасажирів скористалися маршрутками приватних підприємців. Автобусні перевезення підприємств зросли на 15%, однак ними скористався лише кожен третій автопассажир.

- Що стосується вантажних автоперевезень на комерційній основі в місті Житомирі, то з початку року здійснювали 42 підприємства. Ними за 7 місяців поточного року перевезено 283 тис. тонн вантажів. Середня відстань перевезень становить 242 кілометри, в 3 рази більше, ніж в цілому по області. Порівняно з минулорічним періодом обсяги доставлених вантажів зменшилися на 40% і становили шосту частину обласних.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.