Завтра у Житомирі обговорять кандидатуру начальника обласної митниці

Завтра у Житомирі обговорять кандидатуру начальника обласної митниці
Завтра, 3 вересня, в обласній державній адміністрації відбудуться громадські слухання кандидата на посаду начальника Житомирської митниці Державної фіскальної служби.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Вони пройдуть в сесійній залі Житомирської обласної ради (пл. Корольова) в 10:00.

Обговорювати будуть кандидата на посаду начальника Житомирської митниці Державної фіскальної служби Сергія Гринчука.

Гринчук сергій Іванович народився 18 квітня 1969 року в Житомирі. Закінчив Житомирське вище училище радіоелектроніки ППО за спеціальністю «Радіотехнічні засоби» і отримав другу вищу освіту в Житомирському державному технологічному університеті за спеціальністю «Економіка підприємств».

Трудову діяльність розпочав на посаді комерційного директора СУРП «ОРТА-Полісся». Далі очолював приватні підприємства. З 2008 по 2010 рр. обіймав посаду начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області; з 2010 по 2014 рр. - виконавчий директор об'єднання «Міжнародний інститут громадського розвитку» (Київ р.).

Зараз Сергій Гринчук є начальником відділу заходів регулювання ЗЕД управління митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД Житомирської митниці Міндоходів і виконує обов'язки начальника Житомирської митниці Міндоходів. Має спеціальне звання «Радник податкової та митної справи ІІІ рангу». Сергій Гринчук - депутат Житомирської обласної ради VI скликання.


Громадян, яким відомо про факти корупційних дій і зловживань, вчинених Сергієм Гринчук, просимо повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.