Сьогодні в Житомирі проходить засідання 27-ї сесії обласної ради

Сьогодні в Житомирі проходить засідання 27-ї сесії обласної ради
Сьогодні о 10:00 почалося засідання 27-ї сесії Житомирської обласної ради. Для роботи у сесійній залі зареєструвалося 85 депутатів з 110.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба облради.

У роботі сесії беруть участь народний депутат України Рустам Раупов, голова облдержадміністрації Сергій Машковський, керівники галузевих департаментів та управлінь ОДА, представники правоохоронних і силових структур, керівники органів місцевого самоврядування та виконавчих гілок влади з районів області.

На початку засідання голова обласної ради Віталій Француз оголосив хвилину мовчання в пам'ять про депутата Олександра Кравцове і всіх загиблих в протистоянні на Сході України. З початку АТО область втратила близько 70 своїх синів.

Голова ради повідомив про кадрові зміни, що сталися в області: депутат Андрій Озерчук став генеральним директором державного концерну «Укрторф», Управління державної міграційної служби в області очолив Олександр Радько, Головне управління Міндоходів в Житомирській області - Лілія Куришко.

Відбулися зміни і в структурі депутатського корпусу - сформувалася нова депутатська група «Єдність і справедливість».

Для роботи сесії обрали склад секретаріату з п'яти депутатів: Анатолій Остап'юк, Віктор Заруцький, Андрій Розпутенко, Юрій Вайсберг, Віктор Троц.

У порядку денному понад 50 питань.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.