Житомирська міськрада запропонував нові місця для розміщення квіткового ринку

Житомирська міськрада запропонував нові місця для розміщення квіткового ринку
Міська рада Житомира веде переговорым з людьми, які торгують квітами на вул. Небесної Сотні, по переміщенню квіткових рядів в інше місце.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба міськради.

«На даний момент містом запропоновано кілька варіантів перенесення квіткового ринку в інші місця. Одне з них - комунальний ринок. Також власниками ринку «Рада» запропонований варіант організації квіткового ринку з окремим в'їздом з вул. Бориса Тена. Крім того, торгують квітами запропоновано розглянути можливість оренди певних земельних ділянок. На даний момент з ними ведуться переговори», - каже Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови переговори з торгують квітами ведуться не просто, адже люди звикли роками стояти на цьому місці. Втім, як зазначив Сергій Сухомлин, влада твердо націлена на те, щоб перенести квіткові ряди з вул. Небесної Сотні. Ці заходи проводяться з метою впорядкування торгівлі на одній з центральних вулиць міста та проведення на ній реконструкції, як це було зроблено в рамках першої черги реконструкції вул. Московської.

«На початку року ми розпочали роботу по зупинці стихійної торгівлі на площі Житній ринок, вул. Хлібна та вул. Московська. Людям, які торгували на цих вулицях були запропоновані інші варіанти розміщення. В основному всі вони погодилися. Частина соціальних рядів організував «Житній ринок», частина людей розійшлися по інших ринків. Тому є вже певні результати», - додав Сергій Сухомлин.

З торгують квітами ситуація більш складна, каже перший заступник міського голови, але сподівається, що це питання до кінця поточного року буде вирішено.

Нагадаємо, 12 вересня працівники КП «Інспекція з благоустрою Житомира», озброївшись підйомним краном приїхали на вулицю Небесної сотні, щоб демонтувати квітковий ринок.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.