Всі школи і дитсадки Житомирської області готові до осінньо-зимового періоду

Всі школи і дитсадки Житомирської області готові до осінньо-зимового періоду
До осінньо-зимового періоду на Житомирщині підготовлено 813 шкіл, 702 дитячих саду, що складає 100% від загальної кількості.

Про це «Журналу Житомира» повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Житомирської ОДА Геннадій Забродський під час чергового засідання обласної комісії.

«До осінньо-зимового періоду в області зараз підготовлено 7813 житлових будинків. При цьому відремонтовано 294 покрівлі, 74 опалювальні системи, 747 систем холодного і гарячого водопостачання, - зазначив чиновник, додавши: - У сфері соціально-культурного призначення підготовлено 813 шкіл, 702 дитячих саду, тобто 100%, а також 49 лікарень (90%)».

«До роботи в зимовий період вже підготовлено 262 одиниці спеціальної техніки при плані 285, а також заготовлено 65,5 тис. тонн посипного матеріалу та реагентів (91%)», - додав директор профільного департаменту.

Також, за словами Забродського, в галузі водопровідно-каналізаційного господарства відремонтовано 64,6 км інженерних мереж, підготовлено 45 водопровідних і 80 каналізаційних станцій.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.